Team

 

We zijn een team, dat streeft naar een kwaliteitsvolle zorg van het hoogste niveau. Hiertoe wordt er voortdurend geïnvesteerd in behandel- en onderzoeksinstrumenten evenals in bijscholingen, die passen in onze gemeenschappelijke visie.

 

Hilde Evens studeert af in 2002 en start de privépraktijk in de loop van 2005 op in Beringen. In 2012 behaalt ze bijkomend het postgraduaat "Stem" en in 2017 het postgraduaat "vloeiendheidsstoornissen" binnen de Europese opleiding ECSF. Naast stem- en stotterpatiënten behandelt zij jonge kinderen met taalproblemen en volwassenen met neurogene spraak- en taalproblemen. In dagcentrum "de Botermijn" te Beringen werkt zij met volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel. Voor deze doelgroepen volgt ze permanent bijscholingen. Ze is rechtstreeks bereikbaar op het nummer 0475/77.43.89.

Onze praktijk is een vaste stageplaats voor de opleidingen logopedie aan de Thomas More hogeschool en de KULeuven. Dit is een win-win situatie voor zowel student, die ervaring opdoet met onderzoek en therapie bij diverse logopedische problematieken als voor de praktijk. Wij blijven steeds op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het brede domein van de logopedische wetenschappen.

Julie Mercier studeert af in 2015 en is sindsdien werkzaam in onze praktijk. Zij begeleidt kinderen met leerproblemen. Ze is rechtstreeks bereikbaar op het nummer 0476/47.97.90. 

 

Amber Herremans studeert af in 2016 en is sindsdien werkzaam in de praktijk. Zij behandelt kinderen met leerproblemen. Ze combineert het werk in de praktijk met  een deeltijdse job in het buitengewoon onderwijs. Ze is rechtstreeks bereikbaar op het nummer 0478/61.76.83.  

 

Telefoon: 011/76 38 66   e-mail: info@zoemlogopedie.be

Kaaistraat 40 bus 2, 3580 Beringen​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now